Zobozdravstvena ordinacija z ortodontskimi storitvami dr. Ivanec Sapunar je svoja vrata odprla leta 1996. Od takrat se krog zadovoljnih pacientov iz Hrvaške in zahodne Evrope neprestano širi. Z nenehnim spremljanjem vseh dogajanj na področju sodobnega zobozdravstva s poudarkom na ortodontiji Vam zagotavljamo najvišje strokovne standarde.
Redno strokovno izpopolnjevanje in izobraževanje ter zadovoljstvo pacientov so osnovna načela našega dela.
Strokoven in individualen pristop do pacientov ustvarja posebno ozračje za naše predano delo.

Delovni čas ordinacije je ob ponedeljkih in sredah od 14 h do 20 h, ob torkih, četrtkih in petkih od 8 h do 14 h in po dogovoru.

Ordinacija se nahaja na naslovu: Zagreb, Prilaz Grge Antunca 6.

Parkirna mesta so vedno dostopna in brezplačna.

Nahajamo se na vhodu v mesto Zagreb, samo 20 minut vožnje po avtocesti od mejnega prehoda Obrežje (Brežice).

Naročite se lahko na telefon, preko e-maila ali naše spletni strani.

Spremljajte nas na Facebooku, YouTubu ali Google+.

Dobrodošli!

Zakaj izbrati prav nas?

Dolgoletne izkušnje, strokoven in individualen pristop do pacientov, na tisoče zadovoljnih pacientov in lepih nasmehov, permanentno strokovno izpopolnjevanje in spremljanje najnovejših tehnologij in materialov zagotavljajo, da smo Vaš pravi izbor, vreden popolnega zaupanja!

Postanite tudi vi eden od naših zadovoljnih pacientov!

Naše poslanstvo

Naš cilj je v vseh življenjskih obdobjih brez bolečin in z najnovejšimi tehnologijami in materiali omogočiti lep nasmeh na Vašem obrazu, ki ni pomemben samo z estetskega vidika, ampak predvsem zaradi zdravja!

Ortodontski aparati za lepši in bolj zdrav nasmeh!

Naša tim

 • Ruzica Ivanec
  Dr. dent. med., spec. ortodont
  Ruzica Ivanec
  Dr. dent. med., spec. ortodont

  Ružica Ivanec, dr. dent. med., spec. čeljustne in zobne ortopedije, je diplomirala na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1970. Specializacijo na področju ortodontije je opravila leta 1992. Po pridobljeni fakultetni izobrazbi se je redno strokovno izpopolnjevala na številnih naprednih stomatoloških tečajih in kongresih tako na Hrvaškem kot v tujini.  Je redni član Hrvaškega združenja za dentalno medicino in Hrvaškega društva ortodontov.

 • Martina Ivanec Sapunar
  Dr. dent. med., spec. ortodont
  Martina Ivanec Sapunar
  Dr. dent. med., spec. ortodont

  Mr. sc. Martina Ivanec Sapunar, dr. dent. med., spec. čeljustne in zobne ortopedije, je diplomirala na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1996. Magistrirala je na področju biomedicinskih znanosti leta 2002, ko je opravila tudi specializacijo na področju ortodontije.
  Opravila je številne mednarodne ortodontske tečaje v priznanih ortodontskih ustanovah. Pridobila je tudi DAMON System i INVISALIGN certifikate.
  Objavila je večje število znanstvenih del, ki jih je predstavila na domačih in mednarodnih kongresih. Je redni član Hrvaškega združenja za dentalno medicino in Hrvaškega društva ortodontov.
  Redno se izpopolnjuje na raznih strokovnih kongresih in tečajih doma in v tujini.

 • Niksa Dulcic
  Dr. dent. med., spec. stom. prot.
  Niksa Dulcic
  Dr. dent. med., spec. stom. prot.

  Stomatološki fakultet v Zagrebu, Gundulićeva 3

  Denta T d.o.o., Zagreb, Rudeška cesta 238

  Izr. prof.dr.sc. Nikša Dulčić spec. stom. prot. je rojen leta 1972 v Zagrebu. Diplomiral je leta 1996, magistriral leta 2003, zagovor doktorske disertacije pa opravil 2007. leta na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu. Specializacijo za stomatološko protetiko je opravil leta 2004, tekom leta 2005 pa je obiskoval enoletno strokovno izpopolnjevanje na področju dentalne implantologije Curriculum Implantologie na DGI-ju v Nürnbergu, v Nemčiji.

  Je izredni profesor na Zavodu za mobilno protetiko na Stomatološki fakulteti v Zagrebu, vodja kolegija “Okluzija” na dodiplomskem študiju ter vodja predmeta “Teleskopski sistemi” na podiplomskem specialističnem študiju. Avtor in soavtor je več kot 70 objavljenih del s področja okluzije, funkcijske anatomije sistema žvečenja ter diagnostike temporomandibularnih motenj. Je tudi vodja tečajev permanentne izobrazbe na področju stomatološke protetike. Je član Hrvaškega združenja za dentalno medicino in Hrvaškega društva za implantologijo, Hrvaškega društva za stomatološko protetiko ter Deutsche Gesellschaft für Implantologie im Zahn-, Mund- und Kieferbereich.

 • Zrinka Dusak
  Asistent
  Zrinka Dusak
  Asistent

  Zrinka Dušak je od 2014 član tima ordinacije Ivanec Sapunar. Redno se izpopolnjuje na strokovnih tečajih in kongresih. Vsak izziv rešuje mirno in vedno z nasmehom na obrazu. Hitra, sposobna, učinkovita – prava multitasking oseba. Naše asistentke so desne roke zobozdravnikov. Vedno Vas bodo pričakale z velikim nasmehom na obrazu. Z njimi se boste dogovorili za datum pregleda ali, če želite spremeniti termin obiska, če bo potrebno, Vas bodo tudi opogumile s kakšno lepo besedo. Tiste najmlajše, ki so običajno tudi najbolj občutljivi in prestrašeni, pa bodo razveselile z manjšimi darilci in presenečenji..

 • mihaela ivanec
  Mihaela Ivanec
  Asistent
  mihaela ivanec
  Mihaela Ivanec
  Asistent

  Mihaela Ivanec je od 2010. član tima ordinacije Ivanec Sapunar. Redno se izpopolnjuje na strokovnih tečajih in kongresih. Vsak izziv rešuje mirno in vedno z nasmehom na obrazu. Hitra, sposobna, učinkovita – prava multitasking oseba. Naše asistentke so desne roke zobozdravnikov. Vedno Vas bodo pričakale z velikim nasmehom na obrazu. Z njimi se boste dogovorili za datum pregleda ali, če želite spremeniti termin obiska, če bo potrebno, Vas bodo tudi opogumile s kakšno lepo besedo. Tiste najmlajše, ki so običajno tudi najbolj občutljivi in prestrašeni, pa bodo razveselile z manjšimi darilci in presenečenji.

Color Skin

Nav Mode